slider

PECHHULPSERVICE EUROPA INCL AVS PRIVILEGEPAS €49,95 EURO

AVS Auto's heeft al jaren ervaring in autobranche

Hij had al 15 jaar ervaring binnen de Ford-organisatie, voor hij voor begon begonnen. André Vuik startte in het klein, maar moest al snel naar een groter pand voor zijn autobedrijf AVS, wat voor André Vuik Service staat. Dus bouwde de nu 40-jarige Vuik aan de Donkervoortlaan in Oud-Beijerland een garage met showroom van 500 vierkante meter op een 1200 vierkante meter groot terrein, it er in the town of wat betreft ruimte is. Hij begon in 2012 alleen, had al gauw een stagiair over de vloer en de groei en groei. Nu is ook Aart Velthoen bij het bedrijf gekomen; hij is in april compagnon geworden en dus staat AVS dan net zo goed voor Aart Velthoen Service als voor André Vuik Service.

,, Wij zijn er voor alle onderhoud aan de auto, ongeacht welk merk, type model, "en dat geldt ook voor campers en caravans. ,, Als het iets is met wielen, dan doen wij het," zeggen de twee, die oude bekenden van elkaar zijn en vroeger nog bij elkaar op school zaten. AVS Auto's is een full-service Bovag-autobedrijf met ruim 22 jaar ervaring in de autobranche. AVS Auto's is te vinden aan de Donkervoortlaan, op het bedrijventerrein De Hoogerwerf, naast het markante pand van Wijnkoperij De Hoogheerlijkheid dat zijn entree heeft in een acht meter hoog, houten wijnvat. ,, Wij zijn van alle markten thuis en bieden een goede service tegen een scherpe prijs, "vertelt André.

Aart is gespecialiseerd in het onderhoud van merken als VW, Audi, Skoda en Seat en André in Ford en alle andere merken. ,, We werken op basis van vertrouwen en hebben klanten uit de hele Hoeksche Waard. Uiteraard hebben we, samen, een enorm stuk vakkennis in huis, "stelt André, Aart daar aan toe.

Het duo heeft in de afgelopen jaar bewezen dat het in de wereld van het auto-onderhoud zijn mannetje staat. ,, Het is nog nooit gebeurd dat we een probleem niet hebben oplossen; meestal zelf, soms met hulp van anderen. Geen opslag is ons te gek. Als andere bedrijven er niet uit komen, draag wij er onze tanden in, André. En: ,, De enige manier om te overleven in de autobranche is er voor zorgen dat je iets kan wat anderen niet kunnen. "

AVS levert complete service op alle mogelijke soorten reparaties. Als het gaat om de kwaliteit van de distributie, de levering van schadevergoedingen en het herstel daarvan, ruitreparaties en de vervanging, de montage van trekhaken op elk merk, kleine en grote onderhoudsbeurten, onderhoud en reparatie aan aircosystemen, apk -keuringen , it your over the banden quality and the edit such en the excellence of the auto. Auto-reiniging tussen servicekosten en verzekeringen, financieringen,  Pech-onderweg service  regelt AVS ook. 

Ook in chiptuning, het softwarematig verbeteren van de motorprestaties, doet het Oudbeijerlandse autobedrijf, dat over zeer goed gepaard en ruime werkruimtes, waar veel preventief onderhoud wordt gedaan en auto's weer in topconditie worden uitgevoerd. Dat gebeurt helemaal niet op volle tevredenheid van de klant, wil op internet zijn maar liefst 350 beoordelingen te vinden met een gemiddelde beoordeling van de 9. Kijk voor meer informatie op  www.klantenvertellen.nl

gelegenheden

AVS Auto's heeft ook een breed assortiment occasions in elk merk, type model. Alle auto's worden volledig geleverd met een onderhoudsbeurt en een apk-keuring. AVS is erkend Bovag-lid en NAP-RDW erkend (Nationale autopas). Hiermee komen alle reparaties en verkochte auto's van de Bovag-bepalingen. Aart: ,, Door de kosten laag te houden, kan wij en scherpe en nette prijzen hanteren. "

AVS Auto's is van maandag tot en met vrijdag open van 8.00 tot 17.30 uur 's avonds op afspraak en zaterdag van 9 tot 13 uur en zaterdagmiddag op afspraak.

AVS Auto's
Donkervoortlaan 22
3261 NE Oud-Beijerland
Tel .: 0186-707011
E-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.avsautos.nl

 logo pngApp 3 2

Volg ons op Facebook!

AVS