PECHHULPSERVICE EUROPA INCL AVS PRIVILEGEPAS €49,95 EURO

Ons team

André Vuik

 

Aart Velthoen

 

Barbara Scheepbouwer

 

Krista Velthoen

Mijn naam is Krista Velthoen, ik ben 39 jaar. Ik ben de echtgenote van Aart en werk 2 dagen per week bij AVS Auto's.

Samen hebben wij een dochter Tessa die inmiddels alweer 12 jaar is. Daarnaast ben ik al zo'n 20 jaar Apothekersassistente. Mijn werkzaamheden bij AVS verschillen van wat administratiewerkzaamheden tot wat schoonmaakwerk. Verder beheer ik de website van AVS Auto's. 

 

Björn Meurisse

 

Rob Meeldijk

Mijn naam is Rob Meeldijk, 31 jaar en ik heb 6 jaar werkervaring in de autobranche.

Mijn interesse gaat uit naar auto's van de VAG-groep (VW, Audi, Seat en Škôda) en klassieke Volkswagens. Mijn specialiteiten zijn: Distributie kettingen/snaren, versnellingsbakken en complete motor revisie.

Na 5 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een Ford dealer, ben ik nu sinds april 2018 werkzaam als monteur bij AVS Auto's.

Mijn passie voor sleutelen begon op mijn 15e toen ik een brommer kocht. In deze periode is het sleutelen begonnen en heb ik door de jaren heen de nodige scooters en auto's (met name oldtimers) versleten.

Mijn passie, u raad het misschien al een beetje, Auto's! Met in het bijzonder de oudere Volkswagens.

Van golf 1 cabrio tot kever, van karmann ghia tot een T1 busje, ik heb ze allemaal met veel trots in mijn bezit gehad. Momenteel ben ik de trotse eigenaar van een volkswagen T2 uit 1968. 

Mijn bijdrage als monteur bij AVS-auto's is mijn passie voor sleutelen, het hebben van gedegen kennis en gecontroleerd en secuur te werk gaan. Zorgvuldig met een voertuig omgaan en de auto netjes achterlaten zodat de klant weer tevreden naar huis gaat, vind ik erg belangrijk. 

Uw auto is bij mij in goede handen.

Graag tot de volgende keer!

 

Nick Adrichem

 

Gerard Goud

 

 

Teamfoto

 

 

 

Volg ons op Facebook!

AVS