Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Powerflush

Bij elke auto die veel wordt gebruikt, zal zich slijtage voor gaan doen. Dit geldt ook voor auto’s met een automatische versnellingsbak. De fabrikant en dealer zullen het wellicht ontkennen, maar ook bij een automatische versnellingsbak zal de automaatolie na een bepaalde periode vervuild raken. Dit soort werkzaamheden kunnen tot in de honderden euro’s gaan lopen.Wilt u deze hoge kosten voorkomen? Dan is het belangrijk om uw auto op tijd door ons te laten spoelen en reinigen met behulp van de Power Flush.

Power flush spoelt en reinigt uw automaat

Wist u dat maar liefst 90% van de schakelklachten wordt veroorzaakt door vervuiling? Geef uw automatische transmissie daarom een Powerflush behandeling. Onze methode van spoelen en reinigen is een geavanceerde manier om de automaatbak, het stuurhuis en het motorblok volledig te reinigen. Ook is deze methode geschikt om airco systemen schoon te maken. Het spoelen van de onderdelen, ook wel Flushen genoemd, doen wij met de multifunctionele Power Flush spoelmachine.

Het reinigen van de automaat gebeurt door een vloeistof in combinatie met een hoogwaardig reinigingsmiddel door de auto-onderdelen te pompen. Door deze manier van schoonmaken worden alle verontreinigingen en achtergebleven vuil uit het systeem weggespoeld. Het afvalwater wordt vervolgens opgevangen en alle olie is volledig ververst.

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website