PECHHULPSERVICE EUROPA INCL AVS PRIVILEGEPAS €49,95 EURO

Inlaat reinigen

Inlaat reiniging TFSI en andere benzine- en dieselvoertuigen. Koolstofafzetting in het inlaattraject bij FSI, TSI, TFSI, GDI, TTI, JTS, THP motoren.

Inlaat reinigen? | AVS Auto's beschikt over een inlaat en EGR benzinesysteem reinigingsapparaat. EGR-en inlaatsystemen kunnen verstopt raken met koolafzettingen. Dit heeft veel invloed op het brandstofverbruik, de prestaties en het rijgedrag van de auto. De inlaat reinigen is een specialistisch proces dat uitgevoerd dient te worden door professionals met professioneel gereedschap. Bij AVS auto’s kunt u terecht voor het inlaat reinigen TFSI en andere benzine- en dieselmotoren.

Bij het uitvoeren van de reinigingsprocedure wordt het inlaat- en EGR systeem grondig gereinigd en wordt hardnekkige koolstofafzettingen verwijderd. Door deze manier van reiniging is het niet nodig om onderdelen te demonteren of te vervangen.

Bij deze EGR, inlaatsysteem reinigingsprocedure wordt het volgende gereinigd:

  • Het inlaatspruitstuk
  • De inlaatkanalen in de cilinderkop
  • De kleppen en klepstelen
  • Het EGR systeem
  • Het DPF filter
  • Het uitlaatsysteem en uitlaat turbohuis

Om dure reparaties te voorkomen adviseren wij om iedere 45.000km de EGR en het inlaatsysteem te laten reinigen. Wij kunnen de EGR en het inlaatsysteem compleet voor u reinigen. Daarnaast raden wij u aan de behandeling te combineren met een motorflush behandeling.

Bij de VAG motoren van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda is het bekend dat vervuiling problemen kan geven aan de motor. Dit kan resulteren in storingen, verbrande kleppen en zelfs tot schade aan de cilinderkoppen.

inlaat reinigen

Inlaat reiniging TFSI

De TFSI , TSI , FSI motoren zijn veelal de motoren die hier last van hebben en daarom is het dan ook mogelijk om de motor intern te reinigen met een speciaal hiervoor ontworpen reinigingsapparaat. Voor de inlaat reiniging TFSI bent u bij AVS auto’s aan het juiste adres!

Voorbeelden van diversen automerken met direct ingespoten brandstofsysteem:
VAG- Groep, BMW, Mercedes, Peugeot, Alfa Romeo, Renault, Fiat, Mitsubishi, enzovoorts. Zit uw auto hier tussen of weet u niet zeker of uw auto een inlaat reiniging TFSI nodig heeft? Neem snel contact op met AVS auto’s om meer te weten te komen over dit reinigingsproces!

Meer informatie | Inlaat reinigen

AVS auto's is een Bovag autobedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de autobranche. Voor meer informatie over het reinigen van uw inlaat kunt u contact opnemen. 

 

Prijsopgave aanvragen

Volg ons op Facebook!

AVS