PECHHULPSERVICE EUROPA INCL AVS PRIVILEGEPAS €49,95 EURO

Power flush spoelt en reinigt jouw automaat effectief en voordelig

 

Bij elke auto die veel wordt gebruikt, zal zich slijtage voor gaan doen. Dit geldt dus ook voor auto’s met een automatische versnellingsbak. De fabrikant en dealer zullen het wellicht ontkennen, maar ook bij een automatische versnellingsbak zal de automaatolie vervuild raken. Door deze vervuiling raken oliekanalen en lamellen vervuild. Laat je niet op tijd de automaat spoelen? Dan kan het zijn dat de automaatbak volledig vernieuwd, gereviseerd of gerepareerd moet worden. Dit soort werkzaamheden kunnen tot in de honderden euro’s gaan lopen. Wil je deze narigheid voorkomen? Dan is het belangrijk om je auto op tijd door ons te laten spoelen en reinigen met behulp van de Power Flush.

 

Neem contact op

 

Power flush

Onze methode van spoelen en reinigen is een geavanceerde manier om de automaatbak, het stuurhuis en het motorblok volledig te reinigen. Ook is deze methode geschikt om airco systemen schoon te maken. Het spoelen van de onderdelen, ook wel flushen genoemd, doen wij met de multifunctionele Power Flush spoelmachine. Het automaat reinigen gebeurt door een vloeistof in combinatie met een hoogwaardig reinigingsmiddel door de auto-onderdelen te pompen. Door deze manier van schoonmaken worden alle verontreinigingen en achtergebleven vuil uit het systeem weggespoeld. Al het afvalwater wordt opgevangen en alle olie is volledig ververst. Er zal geen vuiltje overblijven en vervolgens zal de auto weer als een zonnetje rijden. Wanneer laat jij dus bij ons je automaat spoelen?

 

AVS Auto’s Oud Beijerland

Heeft jouw auto de laatste tijd moeilijkheden met optrekken, geeft het storingen of ruik je een nare geur? Dan is het verstandig om eens langs te komen om je auto onder handen te laten nemen door onze Power Flush. Al deze kleine klachten kunnen op een voordelige manier verholpen worden door het automaat spoelen toe te passen. Wie langer doorrijdt met deze storingen, zal uiteindelijk flink duurder uit zijn. Bij ons kan je altijd terecht om één of meerdere onderdelen van je auto te laten spoelen en reinigen door onze Power Flush. Wij helpen jou graag weer tevreden de weg op!

 

Neem contact op

 

Volg ons op Facebook!

AVS