PECHHULPSERVICE EUROPA INCL AVS PRIVILEGEPAS €49,95 EURO

Kiezen uit verschillende occasions

Wilt u een nieuwe auto kopen, maar niet de hoofdprijs betalen? Kijk dan eens bij onze occasions. Wij beschikken over een groot aantal auto’s in verschillende prijsklassen. Of het nu gaat om een goedkopere of duurdere auto, wij hebben ze er allemaal tussen staan. Bezoek onze pagina om te kijken of er auto tussen staat die aan uw wensen voldoet. Wij beschikken over een aantal merken waaronder Audi, BMW en Volkswagen. De beschikbaarheid van de auto’s wisselt sterk, aarzel dus niet en neem snel een kijkje.

 

Occasions bekijken

 

Voordelen van een occasion

Veel mensen kiezen ervoor om tussen de occasions te kijken op het moment dat ze een nieuwe auto willen. De grootste reden is de prijs, een nieuwe auto kost nu eenmaal meer, dan een tweedehandsauto.

Het kopen van een occasion is ook een stukje gemak. Als je een nieuwe auto koopt, kunt u over het algemeen niet gelijk mee weg rijden. De gekozen auto met bijbehorende opties moet nog gefabriceerd worden, waardoor er een aantal weken overheen gaan. Bij een occasion is het een kwestie van het rijden van een proefrit. Als de auto bevalt kunt er gelijk mee wegrijden.

Onderhoud is goedkoper

Een occasion schilt niet alleen direct in de aanschafprijs, maar ook zijn over het algemeen de onderdelen een stuk goedkoper. Bij een nieuwe auto zijn er vaak weer specifieke onderdelen nodig die in de prijs een stuk hoger zijn.

Garantie bij AVS

Mocht u een occasion kopen bij AVS auto’s, dan kunt u kiezen voor bepaalde garantiepakketten. Er zijn 3 verschillende soorten garantiepakketten waar u uit kunt kiezen, voor elk een andere prijs. Geniet van een aantal voordelen bij een aankoop van een andere auto.

 

Bekijk de garantiepakketten

 

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u van plan een andere auto te kopen? Vraag dan naar de mogelijkheden. U kunt altijd contact met ons opnemen. Of kom gewoon eens langs!

 

Volg ons op Facebook!

AVS