Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Camper onderhoud AVS Auto's

Check die camper!

Dinsdag 4 juni 2024

Het merendeel van het jaar staat uw camper in de stalling. En dan ineens, is het zover. De vakantieperiode breekt aan en de camper mag weer uit de stalling, het stof wordt er weer afgeblazen en alles opgepoetst.

Als u de camper op tijd uit de stalling haalt, heeft u waarschijnlijk nog voldoende tijd om deze ook te laten controleren. Ondanks het vele stilstaan van uw camper, wilt u namelijk wel weten of alles nog tip top in orde is. Zeker nu u weer vakantieplannen heeft. 

Pech onderweg is nooit leuk, zeker niet op of opweg naar vakantie. Laat uw camper dus geregeld controleren bij de garage. En in de tussentijd loont het de moeite om zelf ook een aantal controles en checks na te lopen. De Bovag heeft daar een mooie folder over geschreven waar we graag naar linken. Deze kunt u hier downloaden door op onderstaande link te klikken.


https://cdn.sanity.io/files/j02l2p79/production_bovag/3c2bcf0161ec134032af91287c6af6fc369013ba.pdf

Wilt u uw camper even van dak tot onderstel laten controleren? Maak dan eenvoudig en snel een afspraak door te bellen naar 0186- 70 70 11 of vul het werkplaatsformulier in. 

Verplichte materialen auto AVS Auto's

Autovakantie gepland? Dit moet u verplicht meenemen!

Donderdag 30 mei 2024

Heeft u uw vakantie al gepland? Misschien gaat u dit jaar met de auto op vakantie, misschien in eigen land of naar het buitenland.
Voor veel landen zijn er verplichte automaterialen die u in uw auto moet hebben als u er met de auto doorheen reist of verblijft. Logisch dat u niet precies uit uw hoofd weet wat u bij moet hebben. Het is misschien zelfs zo dat u, bij het zien van de lijst, bedenkt dat u dergelijke automaterialen eigenlijk helemaal niet in de auto heeft liggen.

De ANWB heeft een overzichtelijke pagina aangemaakt, waarop per land te zien is wat u verplicht bent in de auto te hebben. Van veiligheidshesjes tot aan een vignet; elk Europees land is in deze lijst uitvoerig beschreven. U vindt de pagina door op onderstaande link te klikken.


https://www.anwb.nl/webwinkel/c/251/auto/verplichte-automaterialen?sortering=verplichte+automaterialen

Heeft u na het lezen van de lijst alles op orde IN de auto? Denkt u dan ook even aan alle andere technische zaken rondom, in en aan uw auto? Laat uw voertuig tijdig controleren om de zomervakantie zo goed van start te gaan. 

 

Camper voor AVS Auto's

Zo wilt u niet komen te staan. Toch?

Dinsdag 28 mei 2024

Vakantie moet een zorgeloze tijd zijn. U kunt daar al vóórdat u op vakantie gaat voor zorgen.

Hoe? Door uw auto op tijd te controleren op de belangrijkste elementen. Van koelvloeistof tot het oliepeil. Misschien bent u handig, heeft u kennis van auto's en kunt u de handige llijst van de ANWB zelf nalopen.

Wilt u echter op safe en zeker spelen? Dan bent u bij ons van harte welkom om uw voertuig te laten controleren en nalopen. Zo weet u zeker dat uw auto van binnen en buiten topfit is voor de vakantie. Door te klikken op de onderstaande link vindt u een handige controle lijst van de ANWB.

https://www.anwb.nl/wegenwacht/informatie/vakantieklaar#tips

Net als wij staat u ook niet graag langs de kant van de weg met uw gezin. Zorg er dus voor dat u uw voertuig tijdig laat controleren en u niet op of opweg naar vakantie stil komt te staan. Een afspraak maakt u snel door te bellen naar 0186-70 70 11. 

Morgen Internet - Zorgeloos website