Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Occasions AVS Auto's

Maak gebruik van de occasion zoekopdracht

Wij proberen zoveel mogelijk variatie in ons aanbod occasions te hebben. Dit doen we door geregeld nieuwe occasions aan ons aanbod toe te voegen, het aanbod geregeld te verversen en door de inkoop van kwalitatieve occasions. Ondanks ons grote, gevarieerde aanbod occasions is het mogelijk dat uw droom occasion niet in ons bestaande occasion aanbod aanwezig is. Daarom hebben wij binnen onze dienstverlening de mogelijkheid een occasion zoekopdracht in te zetten. U vertelt ons naar welke specifieke occasion u op zoek bent en wij gaan actief in ons netwerk op zoek. Zo vergroten we de samen de kans dat u alsnog uw gewenste occasion vindt. Een occasion vinden en een occasion kopen wordt zo een stuk realistischer.   

Een occasion in uw hoofd, maar lastig te vinden? Laat ons weten naar welke occasion u op zoek bent en wij helpen u deze occasion te vinden!

Groot netwerk occasions

Door onze jarenlange ervaring in de autowereld hebben wij een groot en internationaal netwerk met occasion aanbieders opgebouwd. Hierdoor weten wij precies waar we uw gewenste occasion kunnen vinden. Een occasion kopen begint met het vinden van die ene, gewilde occasion waar u zichzelf graag in ziet rijden. Een zoekopdracht bij AVS Auto's brengt het vinden van deze occasion dichter bij dan ooit!

Interesse in de occasion zoekopdracht of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en werkwijze van de occasion zoekopdracht?

Bel, mail of kom langs in onze showroom. Geef ons uw wensen door en wij gaan op zoek naar uw nieuwe occasion!

Wij helpen u graag met het vinden van de gewenste auto. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan gericht op zoek naar uw nieuwe auto! Met een uitgebreid dealernetwerk en goede contacten met diverse autobedrijven, helpen wij uw gewenste auto en occasion te vinden.

Heeft u ergens anders een auto heeft gezien, maar schaft u deze liever bij ons aan? Ook dan staan wij klaar om u te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw zoekopdracht door te geven.

De occasion zoekopdracht is een dienst waarbij wij actief op zoek gaan naar de specifieke occasion die u wilt, indien deze niet in ons huidige aanbod beschikbaar is. U geeft ons uw wensen en specificaties door en wij gebruiken ons uitgebreide netwerk om uw droomauto te vinden.

U kunt uw wensen voor een occasion zoekopdracht doorgeven door contact met ons op te nemen via telefoon, e-mail, door het bovenstaande formulier in te vullen of door langs te komen in onze showroom. Wij bespreken uw wensen en gaan vervolgens op zoek naar de perfecte occasion voor u.

De voordelen van een occasion zoekopdracht zijn onder andere:

- Grotere kans om uw droomoccasion te vinden
- Toegang tot ons uitgebreide en internationale netwerk van occasion aanbieders
- Persoonlijke service en begeleiding gedurende het zoekproces
- Besparing van tijd en moeite in uw zoektocht naar de ideale auto

Dankzij onze jarenlange ervaring in de autowereld hebben wij een groot en internationaal netwerk opgebouwd met tal van occasion aanbieders. Dit stelt ons in staat om gericht en effectief op zoek te gaan naar uw gewenste occasion, zelfs als deze moeilijk te vinden is.

Voor meer informatie over de occasion zoekopdracht en de mogelijkheden, kunt u contact met ons opnemen via telefoon 0186- 70 70 11, e-mail, of door langs te komen in onze showroom. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van uw nieuwe occasion.

Plaats zoekopdracht

Morgen Internet - Zorgeloos website