Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 129

Schadeherstel bij AVS Auto's Oud-Beijerland


Wij begrijpen dat autoschade niet alleen vervelend is, maar ook een bron van zorgen kan zijn. Daarom staan wij klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit, bieden wij u een complete en zorgeloze oplossing voor al uw schadeherstelbehoeften.

Hoe werkt het auto schadeherstel van AVS Auto's Oud Beijerland?


Omdat elke schade anders is, adviseren wij u eerst contact met ons op te nemen via 0186- 70 70 11. Het kan zijn dat wij u vragen om foto’s van de schade te mailen of naar ons te versturen via Whats-App. Op deze manier hebben wij een indicatie van de schade en de mogelijkheden. Vervolgens lopen we samen met u de volgende stappen langs;


Contact en inspectie:
U neemt contact met ons op voor het maken van een schade indicatie afspraak. Wij inspecteren de schade aan uw auto en geven u een duidelijke offerte en tijdsindicatie. Ook hoort u direct of wij de schade in eigen werkplaats kunnen herstellen of dat wij u doorverwijzen naar een schadeherstelbedrijf uit ons netwerk.

Planning en herstel:
Wanneer de schade in onze eigen werkplaats hersteld kan worden en u akkoord bent met de offerte, plannen wij de herstelwerkzaamheden in. Ons team gaat aan de slag om uw auto weer in topconditie te brengen.

Afronding en terugkeer:
Zodra de reparatie is voltooid, controleren wij alles grondig om ervoor te zorgen dat uw auto aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet. Vervolgens brengen wij uw auto terug of kunt u deze ophalen.

 

 

Snelle en efficiënte service


Wij begrijpen dat u uw auto snel weer nodig heeft, daarom werken wij snel en efficiënt zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Dankzij onze geavanceerde apparatuur en goed gecoördineerde processen kunnen wij de doorlooptijd van de reparaties tot een minimum beperken.
 
Bij AVS Auto's Oud-Beijerland staan wij klaar om uw autoschade professioneel en zorgeloos te herstellen. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw auto weer straalt als nooit tevoren.


Haal- en brengservice

 

Heeft u moeite om uw auto naar onze werkplaats te brengen? Geen probleem! Wij bieden een handige haal- en brengservice aan voor de gehele Hoeksche Waard, wanneer u een afspraak maakt voor reparaties, schadeherstel, onderhoud en APK met onderhoud. Wij halen uw auto bij u op en brengen deze na de reparatie weer bij u terug, zodat u geen tijd hoeft te verliezen.

Neem contact met ons op via 0186-70 70 11. Wij kunnen u vragen om foto's van de schade te mailen of te versturen via WhatsApp. Dit geeft ons een indicatie van de schade en de mogelijkheden voor herstel.

Tijdens de inspectieafspraak beoordelen wij de schade aan uw auto en geven u een duidelijke offerte en tijdsindicatie. We laten u ook weten of wij de schade in onze eigen werkplaats kunnen herstellen of dat we u doorverwijzen naar een schadeherstelbedrijf uit ons netwerk.

Als de schade in onze werkplaats hersteld kan worden en u akkoord bent met de offerte, plannen wij de herstelwerkzaamheden in. Ons team van deskundige technici gaat aan de slag om uw auto weer in topconditie te brengen.

Wij streven ernaar om de doorlooptijd van de reparaties tot een minimum te beperken door snel en efficiënt te werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De exacte duur hangt af van de omvang van de schade en de benodigde reparaties.


 

Na de reparatie controleren wij alles grondig om ervoor te zorgen dat uw auto voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen. U kunt erop vertrouwen dat uw auto er weer als nieuw uitziet en veilig de weg op kan.

Onze haal- en brengservice is beschikbaar voor klanten in de gehele Hoeksche Waard. Wij halen uw auto bij u op en brengen deze na de reparatie weer bij u terug. Dit bespaart u tijd en moeite, vooral als u moeite heeft om uw auto naar onze werkplaats te brengen.

 De haal- en brengservice is alleen van toepassing wanneer u een werkplaatsafspraak heeft voor reparatie, schadeherstel, onderhoud of apk met een onderhoudsbeurt.

Wij kunnen een breed scala aan schades herstellen, van kleine krassen en deuken tot grotere structurele schade door ongevallen. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde beoordeling van uw specifieke schade.

Werkplaatsafspraak plannen?

0186-707011

Selecteer uw werkzaamheden

Morgen Internet - Zorgeloos website