Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

audi avs auto's

Diagnose, reparaties en modificaties op dealer niveau.

Reparaties + modificaties aan VAG, Ford, BMW, Mercedes, Renault, Opel & PSA groep.

Naast de normale onderhoudswerkzaamheden en reparatiewerkzaamheden, is AVS Auto's Oud Beijerland specialist voor:


- VAG Groep, waaronder Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Cupra en Porsche
- BMW en Mini
- Mercedes, zowel personenauto's als bedrijfswagens
- Ford, zowel personenauto's als bedrijfswagens
- PSA groep, waaronder Peugeot, Citroën, Opel (zowel personenauto's als bedrijfswagens).

Door ons specialisme in bovenstaande automerken kunnen wij snel en gericht een uitgebreide diagnose stellen door het inzetten van merk originele testapparatuur. Dit stelt ons in staat om op dealer niveau een diagnose te stellen én reparaties uit te voeren met behoud van de originele fabrieksgarantie. 

AVS Auto's Oud Beijerland biedt u naast bovenstaande, de volgende voordelen binnen ons bedrijf:

 

- Door onze Sermi certificering mag AVS Auto's Oud Beijerland werken aan en met diefstalgevoelige componenten.
  Hierdoor behoud uw voeruig de garantie volgens de normering van verzekeringsmaatschappijen,

- Met de NEN-9140 certificering is AVS Auto's Oud Beijerland bevoegt diagnoses te stellen en reparaties uit te voeren aan elektrische voertuigen,

- Al onze monteurs zijn gekwalificeerd en EV opgeleid,

- De werkplaats is voorzien van hoogvolt gereedschappen, apparatuur en veiligheidssystemen,

- Rondom ons pand vindt u voldoende parkeergelegenheid en de mogelijkheid uw elektrische auto te koppelen aan ons laadstation

Originele onderdelen

Kwaliteit is de optelsom van alle onderdelen. Alleen als élk afzonderlijk onderdeel nauwkeurig en betrouwbaar functioneert, kunt u optimaal op uw auto vertrouwen. 

Originele onderdelen worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw auto. Hierdoor zijn alle onderdelen op elkaar afgestemd. Als in de serieproductie verbeteringen worden doorgevoerd, worden deze automatisch toegepast op originele onderdelen. 

Bij AVS Auto's Oud Beijerland krijgt u op originele onderdelen twee jaar garantie. Vaak wordt gedacht dat originele onderdelen duur zijn. Echter blijkt dat imitatie onderdelen vaak duurder zijn in aanschaf en niet de gewenste kwaliteit leveren. Vaak laat de prijs kwaliteit verhouding dan ook te wensen over.  

AVS Auto's Oud Beijerland werkt veelal met originele onderdelen. Wij maken gebruik van diverse nationale- en internationale inkoopkanalen en samenwerkingspartners voor de inkoop van onderdelen. Hierdoor garanderen wij op onze onderdelen de beste prijs kwaliteit verhouding voor u als klant.  

 

 

VAG staat voor Volkswagen Aktiengesellschaft, de Duitse multinational die eigenaar is van verschillende automerken, waaronder Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Porsche en Ducati.


VAG-modificaties zijn aanpassingen of upgrades die worden uitgevoerd aan voertuigen die behoren tot de VAG-groep (Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, etc.). Deze modificaties kunnen variëren van prestatieverbeteringen tot esthetische aanpassingen en technische upgrades.

Modificaties kunnen onder meer betrekking hebben op de motorprestaties, ophanging, remmen, uitlaatsysteem, interieur- en exterieurstyling, en elektronische tuning.

AVS Auto's Oud Beijerland werkt alleen aan en met legale VAG modificaties. Sommige modificaties kunnen invloed hebben op de garantie van uw voertuig. Wij informeren u altijd wanneer dit invloed heeft en geven u graag advies over de mogelijkheden van modificaties. 

De voordelen kunnen onder meer verbeterde prestaties, een unieker uiterlijk, betere handling en rijervaring, en een hogere waarde van het voertuig omvatten.

Betrouwbare VAG modificaties kunnen worden uitgevoerd bij erkende dealers, gespecialiseerde autobedrijven en autowerkplaatsen met ervaring in VAG voertuigen.

AVS Auto's Oud-Beijerland valt onder deze categorieën en biedt diverse VAG modificatiediensten aan met uitgebreide specialisatie en expertise. Neem contact met ons op over alle mogelijkheden op het gebied van VAG modificaties.

Werkplaatsafspraak plannen?

0186-707011

Selecteer uw werkzaamheden

Morgen Internet - Zorgeloos website