Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

werkplaats AVS Auto's Oud-Beijerland

Werkplaats van AVS Auto’s

Wij helpen u weer
veilig de weg op

Een gespecialiseerde werkplaats voor úw auto

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u dure reparaties. Goed onderhoud start bij een gecertificeerd autobedrijf waarbij kennis en kunde hand in hand gaan. AVS Auto's Oud Beijerland maakt gebruik van vakkundig onderhoud, gekwalificeerde monteurs en scherpe tarieven. Wij denken met u mee en zorgen er zo voor dat u zowel veilig als vertrouwd de weg op kunt. 

Een goed onderhouden auto is belangrijk bij het waarborgen van uw veiligheid op de weg. Jaarlijkse controles, regelmatig onderhoud via een onderhoudsbeurt en tijdige reparaties werken hieraan mee. Zo voorkomt u onveilige situaties en hoge kosten.  

Bij AVS Auto's Oud Beijerland begrijpen we dat uw voertuig belangrijk voor u is. Daarom hebben we een team van autotechnici met grote capaciteit en expertise binnen onze werkplaats. Zo kunt u snel terecht en bent u ook weer snel en veilig op weg. 

Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig en snel via het formulier op deze pagina. Wilt u liever even bellen of mailen? Dat kan natuurlijk ook. Ook wanneer u vragen heeft staan we voor u klaar. We helpen u graag!

Sub Page Listing Image

Afspraak inplannen

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Bellen of mailen kan natuurlijk ook! Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Automaat spoelen en reinigen

Bij elke auto, ook die met een automaat, ontstaat er slijtage. Logisch. U gebruikt hem regelmatig en hierdoor raakt de automaat olie van de automatische versnellingsbak vervuilt. U voorkomt dit gemakkelijk door automaat spoelen.

 

Lees meer
Sub Page Listing Image

Distributieriem vervangen

Het klinkt logisch, maar een distributieketting en een distributieriem zijn twee totaal verschillende onderdelen van uw auto. Het is dan ook niet vreemd dat beide allebei ander onderhoud nodig hebben. 

Lees meer
Sub Page Listing Image

Onderhoudsbeurt

Bij AVS Auto's Oud Beijerland begrijpen we hoe belangrijk het is om uw auto in topconditie te houden. Ons toegewijde team staat klaar om uw auto de zorg te bieden die het verdient.

Lees meer
Sub Page Listing Image

DSG versnellingsbak

Ontdek het belang van regelmatig DSG-onderhoud bij AVS Auto's. Onze professionele service zorgt voor optimale prestaties en duurzaamheid van uw transmissie. Plan vandaag nog een afspraak.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Inlaat reinigen en walnut blasting

EGR en inlaatsystemen raken na verloop van tijd verstopt met koolafzettingen, ook wel Carbon Build Up genoemd. Dit heeft nadelig effect op uw auto. Door tijdig inlaat reinigen voorkomt u dure reparaties en dus hoge kosten.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Motoren reviseren

Het reviseren van de motor zorgt ervoor dat de motor weer zo goed als nieuw is en in zijn geheel voldoet aan de fabriekseisen vanuit de fabrikant. Ook is de motor na het reviseren weer voorzien van zes maanden BOVAG garantie. Dat geeft een zeker gevoel.
 

Lees meer
Sub Page Listing Image

APK

Bij AVS Auto's Oud Beijerland controleren we tijdens een apk keuring standaard de staat van uw autobanden, de schokdempers, de verlichting, de remmen en andere belangrijke richtlijnen vanuit de RDW. En dat tegen een scherpe prijs!

Lees meer
Sub Page Listing Image

Oliepomp / Balansasmodule

Met het ombouwen van de balansasmodule voorkomen we schade aan uw voertuig. Een conventionele ketting aangedreven oliepomp is minder storingsgevoelig.  

Lees meer
Sub Page Listing Image

Schadeherstel

Wij begrijpen dat autoschade niet alleen vervelend is, maar ook een bron van zorgen kan zijn. Daarom staan wij klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw auto er weer als nieuw uitziet.

 

Lees meer
Sub Page Listing Image

Airco service

Schimmels en bacteriën ontstaan door condensvorming in het airco systeem. Deze hebben negatieve invloed op de werking en prestatie van uw airco, het energieverbruik en de levensduur van uw airco systeem. Hier kunt u gelukkig iets aan doen!

Lees meer
Sub Page Listing Image

VAG en Ford reparaties en modificaties

Naast de normale onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van álle merken zijn wij gespecialiseerd in de VAG groep, PSA groep en Ford reparaties en modificaties. En dat heeft voordelen voor u als klant en voor uw portemonnee.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Banden wisselen

Banden. Ze zorgen er voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Bij AVS Auto's Oud Beijerland houden we niet van de kantjes er vanaf rijden. Daarom geven we u alle informatie over goed onderhoud van uw winter- en zomerbanden.

Lees meer
Morgen Internet - Zorgeloos website