Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 133

Uitlezen van auto en storingsdiagnose


Uw voertuig beschikt over diverse elektronische componenten en sensoren die essentieel zijn voor het starten, veilig rijden en het beveiligen tegen diefstal. Deze elektronica spelen een grote rol in de besturing van en het functioneren van uw voertuig.

Storing? Altijd melden!


Heeft u een vermoeden dat er iets mis is met uw auto? Door het uitlezen van de auto krijgt u duidelijkheid over eventuele storingen en noodzakelijke reparaties of het vervangen van onderdelen. Meld een storing altijd via 0186 - 70 70 11. Wij vertellen u direct of u kunt doorrijden of even langs moet komen. Zo voorkomen we samen schade aan uw voertuig én onveilige situaties. 
 
 

Voorkom hoge kosten


De duur van het uitlezen van uw auto is afhankelijk van de storingsmelding. Bij AVS Auto's Oud Beijerland wordt uw auto uitgelezen met de nieuwste apparatuur. Op deze manier zijn wij in staat om storingen vast te stellen en te voorzien van een diagnose én oplossing. Na het uitlezen van de auto stellen wij een diagnose en ontvangt u een gedetailleerd uitleesrapport met een bijbehorend reparatieadvies.

Door bij een storingsmelding of het vermoeden van een defect, tijdig in te grijpen kunnen kleine problemen vaak op tijd en zonder hoge kosten worden verholpen. Het negeren van een storingsmelding op uw dashboard raden wij af. Uw voertuig kan namelijk schade oplopen of stilvallen, met alle (financiële en onveilige) gevolgen van dien.
 

 


Neem bij een storingsmelding altijd telefonisch contact met ons op 0186 - 70 70 11. Vrijwel alle storingsmeldingen zijn bij ons bekend. Zo kunnen wij u telefonisch aangeven of het verstandig is om even langs te komen voor het uitlezen van de auto. Ook geven wij u advies of het verstandig is met de storing door te rijden of niet.
 
Geef een storing telefonisch aan ons door bij de volgende situaties:
 
-Bij meldingen op het dashboard*
-Bij defecte onderdelen
-Bij twijfel over een defect onderdeel
 
*Ook wanneer u een melding op het dashboard krijgt die steeds komt en weer gaat, is het belangrijk even (telefonisch) advies in te winnen.
 

Negeer een storing niet


Het uitlezen van uw auto zorgt ervoor dat bestaande storingsmeldingen op het dashboard of eerdere meldingen die niet meer zichtbaar zijn, opgespoord worden. Ons uitleessysteem onthoudt namelijk alle storingen.  Hierdoor komen zowel actuele als eerdere ongewone situaties naar voren.
 
Wellicht heeft u zelf eerdere storingsmeldingen gewist of verwijderd. Dit kan weleens bij een storing die tijdelijk van aard is. Het is echter niet verstandig om storingen en storingsmeldingen op het dashboard te verwijderen zonder controle of het uitlezen van de auto. Dit kan namelijk voor schade zorgen aan uw voertuig en de veiligheid van uw voertuig verminderen. Door ons te bellen en de melding op het dasboard te bespreken weet u direct waar u aan toe bent.

 

Wilt u uw tijd efficiënt indelen? Combineer het uitlezen van de auto dan met een onderhoudsbeurt, reparatie of eventueel schadeherstel.
Neem voor het maken van een afspraak telefonisch contact met ons op via 0186- 70 70 11 of vul het formulier onderaan deze pagina in.

 

Het uitlezen van uw auto betekent dat wij de diverse elektronische componenten en sensoren van uw voertuig controleren. Deze zijn essentieel voor het starten, veilig rijden en beveiligen tegen diefstal. Door middel van geavanceerde apparatuur kunnen wij storingen identificeren en vaststellen welke reparaties of vervangingen noodzakelijk zijn.

Als u vermoedt dat er iets mis is met uw auto of als er een storingsmelding op uw dashboard verschijnt, is het verstandig om uw auto te laten uitlezen. Dit voorkomt dat kleine problemen groter en duurder worden. Neem bij een storingsmelding altijd telefonisch contact met ons op voor advies.

De duur van het uitlezen van uw auto hangt af van de specifieke storingsmelding. Bij AVS Auto's Oud Beijerland maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur, waarmee wij snel en nauwkeurig storingen kunnen vaststellen. U ontvangt vervolgens een gedetailleerd uitleesrapport en een bijbehorend reparatieadvies.

Het negeren van een storingsmelding kan leiden tot ernstige schade aan uw voertuig en kan onveilige situaties veroorzaken. Ons uitleessysteem onthoudt alle storingen, zowel actuele als eerdere meldingen. Door tijdig in te grijpen, kunnen kleine problemen vaak zonder hoge kosten worden verholpen.

Ja, u kunt het uitlezen van uw auto combineren met een onderhoudsbeurt, reparatie of schadeherstel. Dit bespaart u tijd en zorgt ervoor dat uw voertuig in optimale conditie blijft.
 
Bij AVS Auto's Oud Beijerland staan wij klaar om u te helpen met deskundig advies en efficiënte service. Neem contact met ons op bij storingsmeldingen of voor meer informatie over onze diensten.

Werkplaatsafspraak plannen?

0186-707011

Selecteer uw werkzaamheden

Morgen Internet - Zorgeloos website